Kánikula - Hosszított nyitvatartás a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkban

Vissza a címlapra
Kánikula - Hosszított nyitvatartás a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkban

Az ország egész területére vonatkozó másodfokú hőségriasztás ismételt elrendeléséről döntött az EMMI Országos Tisztifőorvosi Feladatokért Felelős Helyettes Államtitkársága. A másodfokú hőségriadó ismételt kiadása miatt a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkban hosszabb nyitvatartással, 9-től 21 óráig várják a vendégeket augusztus 7-10. között, keddtől péntekig.

Az ország egész területére vonatkozó másodfokú hőségriasztás ismételt elrendeléséről döntött az EMMI Országos Tisztifőorvosi Feladatokért Felelős Helyettes Államtitkársága. A hőségriadó 2018. augusztus 7-én éjféltől augusztus 10-e éjfélig érvényes. Ezeken a napokon a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark nyitvatartása egy órával meghosszabbodik, így vendégeink 21:00 óráig élvezhetik a hűsítő hullámokat a strandon.

A kánikula ellen a legjobban úgy védekezhetünk, ha a szervezetünket minél gyakrabban lehűtjük egy kellemes fürdőzéssel. Ezen felül különösen nagy figyelmet kell fordítani a fokozott folyadékbevitelre, továbbá tanácsos kerülni a kávé, az alkohol, a magas koffein- és cukortartalmú üdítők, a zsíros ételek fogyasztását. Bőrünket a leégés ellen célszerű megfelelő ruházattal és naptejjel védeni.

A KECSKEMÉTI ÉLMÉNYFÜRDŐ ÉS CSÚSZDAPARK MEGHOSSZABBÍTOTT NYITVATARTÁSA:

2018. augusztus 7-10. (kedd-szerda-csütörtök-péntek): 9-21 óráig