Idén is sikert aratott a 24 órás kerékpározás Matkón

Vissza a címlapra
Idén is sikert aratott a 24 órás kerékpározás Matkón

Idén ismét megrendezték a "Matkó 24 Két Keréken" programot, amelyben 24 órán keresztül tekerhettek a kerékpárosok a település utcáin. Az egyedülálló családi, baráti sportrendezvény 2021. szeptember 10-én, pénteken 18 órakor kezdődött és szeptember 11-én, szombaton 18 órakor ért véget.

Az ötödik alkalommal megrendezett programon kerékpár nyergébe ült többek között Szeberényi Gyula Tamás (Fidesz-KDNP), Kecskemét alpolgármestere és Sipos László (Fidesz-KDNP) kecskeméti önkormányzati képviselő, Matkó képviselője is.

Idén a matkói program célja ugyanaz volt, mint eddig. Azt kívánták a szervezők elérni, hogy kis településük utcáin 24 órán keresztül kerékpárosok tekerjenek folyamatosan. Minden kerékpáros a saját képességeihez és teherbírásához mérten szabadon választott időintervallumban kerékpározhatott, és annyi kört tett meg, amennyi jól esett.

Szombaton 18 órakor száznál is többen vettek részt az utolsó „tiszteletkörön" - itt készültek felvételeink -, majd közös kép készült és eredményt hirdettek.

Galéria (64 kép)

Összes kép letöltése