Idén is lesz Hírös Vacsora Kecskemét főterén

Vissza a címlapra
Idén is lesz Hírös Vacsora Kecskemét főterén

A Hírös Hét Fesztivál célkitűzéseivel összhangban, „Hírös Vacsora" címmel a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara idén is megszervezi azt a jótékonysági vacsoraestet, amelynek bevételéből - a karama tagjai és a megye vállalkozóinak támogatásával - az elmúlt években 66, a szakképzésben résztvevő, szociálisan hátrányos helyzetű tanulót segíthettek a résztvevők.

A Tanyacsárda kiváló szakácsainak közreműködésével 2018. augusztus 23-án, (csütörtökön) 18:30 órától kezdődik a jótékonysági rendezvény.

Ez lesz idén a menű:

1. „Hírös grilltányér - Faszénparázson sült sertésflekken és jércemell házi vegyes salátával, zöldséges rizzsel, vagy

2. Vörösboros marhapörkölt tarhonyával és házi vegyes salátával"

A menü ára 2.100 Ft, amely egy fröccsöt (választás szerint fehér vagy vörös borból) vagy egy üveg ásványvizet is magában foglal.

Asztalfoglalás csak 18:30-ra lehetséges, amelyet a Tanyacsárdával szükséges egyeztetni a 76/356-010-es telefonszámon!

Várnak minden kedves vendéget a Kossuth téren, a Városháza előtti területen.

Amennyiben módjukban áll, a szervezők örömmel vennék, ha az eseményt - és így a tanulni vágyó, rossz szociális körülmények között élő diákokat - ily módon is támogatnák.

10 vacsorabelépő elővételi megváltása esetén egy menüt térítésmentesen adnak ajándékba. Nagyobb számú (20 db felett) jegy vásárlása esetén pedig támogatóként is megjelenési lehetőséget biztosítanak. Vacsorajegyek a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara ügyfélszolgálatán kaphatók. (Kecskemét, Árpád krt. 4.).

További információ Kárpátiné Becsi Gabriellától kérhető a 76/501-508-as telefonszámon.