Idén is a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel lesz a Jogászbál helyszíne

Vissza a címlapra
Idén is a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel lesz a Jogászbál helyszíne

A Magyar Jogász Egylet Bács-Kiskun Megyei Szervezete 2019. február 2-án, szombaton a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpontban rendezi meg hagyományos, immár 51. alkalommal megtartott Jogászbálját. (A fotó a 2018-as bálon készült)

Jegyek csak elővételben 2019. január 10-től válthatók a Kecskeméti Törvényszék elnöki irodájában (Kecskemét, Rákóczi út '7., Telefon:76/519-500). A belépődíj: 18.000 Ft. Az egyleti tagoknak 16.000 Ft, az ifjúsági jegy pedig 10.000 Ft.

A helyszínen tombola vásárolható.

Az értékes nyereményeket Kecskemét és a környék neves vendéglátó, termelő és szolgáltató cégei ajánlották fel.

Műsor:

19:30-20:00 A vendégek fogadása.

20:15-20:30 Az 51. Jogászbál vendégeit köszönti Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármestere és Dr. Bicskei Ferenc, a Magyar Jogász Egylet Bács-Kiskun Megyei Szervezetének elnöke.

20:30 Vacsora

A zenét a budapesti Mood For Dance zenekar szolgáltatja. Fellép Nagy Sándor a Madách Színház Soós Imre- és Kránitz Lajos-díjas színművésze. Az est házigazdái a Magyar Arany Érdemkereszttel kitüntetett Danyi Judit, és a Jászai Mari-díjas Hegedűs Zoltán, a Kecskeméti Katona József Színház művészei.

Menü:

Érkezéskor Frittmann Frissecco, narancslé, welcome falatkák a foyerben.

Előétel: Csőben sült borjúhússal töltött palacsinta, füstölt paprika mártásban. (A és B menű)

Főétel:

"A" menü Kacsacomb, kacsamáj royal, lilakáposzta püré, párolt körte, sonkás nudli.

"B" menü: Vörösboros marha pofasült, rántott mangalica vagdalt, vargányás pirított zsemlegombóc, zöldséges gerslivel töltött savanyúkáposzta.

"C" Vegetáriánus, kimélő menü: Hummus, friss és marinírozott zöldségek, pirított zöldséges üvegtészta tofuval, vaníliás kókusztejben főtt rizottó erdei gyümölcsökkel.

Desszert: Málnás opera torta

Éjfél után mini töltött káposzta, friss kenyér