Hol vagyok? – Kulturális kalandtúra Kecskeméten

Vissza a címlapra
Hol vagyok? – Kulturális kalandtúra Kecskeméten

Közös kalandozásunk a virtuális térben elérkezett a tizedik állomásához. Ha Ön is szívesen vesz részt a játékomban, kérem ossza meg ezt a feladványt saját oldalán, hogy ismerősei is részt vehessenek Kecskemét köztéri alkotásait bemutató virtuális kalandtúrámon - írta közösségi oldalán Szeberényi Gyula Tamás, Kecskemét alpolgármestere.

Gyenes Kata fotográfussal ismét egy forgalmas pontján jártunk Kecskemétnek. A köztéri alkotás sokak számára bizonyára nem az eredeti címe szerint ismert, hiszen az ötletes kecskemétiek ennek is adtak becenevet.

A kérdés a régi: Hol vagyok? E-mailben (szeberenyigyula.tamas@kecskemet.hu), vagy messengeren mondják el, hol készültek a fotók. Kérem, ne itt, ne hozzászólásban írjanak megfejtést!

A válaszokat szerdán 12 óráig várom. A helyes megfejtést itt, az oldalamon osztom meg. A helyes megfejtők között 2 darab 2500 forint értékű könyvvásárlási utalványt sorsolok ki, amit a Kóborló könyvesboltban lehet beváltani. (https://www.facebook.com/koborkonyves)

A játék részletes leírása: A félreértések elkerülése végett több fontos dolgot el kell mondanom a játék menetéről. (Nem kötelező végigolvasni, de ez az apró betűs rész, ami fontos.) A nyeremény (könyvutalvány) nem adóköteles. Nem közpénzből finanszírozott, hanem az én privát felajánlásom. A sorsolásban minden helyes megfejtő részt vehet. Ehhez minimális adatkezelésre is szükség van: nevet és születési dátumot fogok kérni. A nyerteseket e-mailben keresem meg a nyeremény átvétele miatt. Az adatokat zártan kezelem, és a lehető legrövidebb idő elteltével (legkésőbb a játék végén) megsemmisítem.

A sorsolást magam végzem (cetlik és kalap, valamit egy családtagom, ismerősöm bevonásával.)

A fent leírt szabályokat a játékban résztvevők a megfejtés elküldésével elfogadottnak tekintik.

Szeberényi Gyula Tamás

Fotó: Gyenes Kata