Hol vagyok? – Folytatja a kulturális kecskeméti kalandtúrát Szeberényi Gyula Tamás

Vissza a címlapra
Hol vagyok? – Folytatja a kulturális kecskeméti kalandtúrát Szeberényi Gyula Tamás

Megírtuk, hogy Kecskemét kulturális ügyekért felelős alpolgármestere művészeti kirándulásra invitált mindenkit a virtuális térben. Most a második feladványt osztotta meg a közösségi oldalán.

A képen ismét egy képzőművészeti alkotás látható mellettem. A kérdés az: Hol vagyok?

Privát mesenger üzenetben vagy e-mailben (szeberenyigyula.tamas@kecskemet.hu) mondják el, hol készült a kép, vagy mi a képzőművészeti alkotás címe.

Örülni fogok, ha valaki az alkotót is meg tudja nevezni esetleg egyéb információkkal is rendelkezik. A válaszokat 2021. április 7-én szerdán 12 óráig várom. A helyes megfejtést itt, az oldalamon osztom majd meg.

A helyes megfejtők között egy 5 ezer forint értékű könyvvásárlási utalványt sorsolok ki, amit a Kóborló könyvesboltban lehet beváltani. (https://www.facebook.com/koborkonyves)

Kérek mindenkit, hogy ne a nyilvános poszt alatti kommentben adja meg a megfejtést, mert azzal elrontja mások (és az én) játékát is!

Mivel az interneten felmerült (a szerkesztő megjegyzése: a minden sz..r itt Kecskeméten, oldalon), hogy megsértettem a maszkviselés szabályait, ezért kijelentem, hogy ezek a fotók még a kötelező maszkviselés elrendelése előtt készültek.

A játék részletes leírása: A félreértések elkerülése végett több fontos dolgot el kell mondanom a játék menetéről. (Nem kötelező végigolvasni, de ez az apró betűs rész, ami fontos.) A nyeremény (könyvutalvány) nem adóköteles. Nem közpénzből finanszírozott, hanem az én privát felajánlásom.

A sorsolásban minden helyes megfejtő részt vehet. Ehhez minimális adatkezelésre is szükség van: nevet és születési dátumot fogok kérni. A nyerteseket e-mailben keresem meg a nyeremény átvétele miatt. Az adatokat zártan kezelem, és a lehető legrövidebb idő elteltével (legkésőbb a játék végén) megsemmisítem. A sorsolást magam végzem (cetlik és kalap, valamit egy családtagom, ismerősöm bevonásával.)

A fent leírt szabályokat a játékban résztvevők a megfejtés elküldésével elfogadják.

Szeberényi Gyula Tamás