HIRDETMÉNY – Kecskemét településrendezési eszközeinek 2020. évi felülvizsgálata

Vissza a címlapra
HIRDETMÉNY – Kecskemét településrendezési eszközeinek 2020. évi felülvizsgálata

Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése 79/2020. (VII.2.) határozatával döntött a város településrendezési eszközeinek 2020. évi felülvizsgálatának elindításáról. A felülvizsgálat egyeztetési eljárása két körben zajlik.

A véleményeztetés II. körében az önkormányzat kidolgoztatta a határozat 1. melléklete szerinti, római számokkal (I-XIII) is jelölt tételeket, illetve az I. körben le nem zárt módosítási tételeket. A felülvizsgálat II. körének véleményezési dokumentációja a http://kecskemet.hu/uploads/TRT2020-II.zip linken érhető el.

Az elkészült tervezethez írásos észrevételeket és javaslatokat benyújtani postai úton a Polgármesteri Hivatalhoz (6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.) címezve vagy elektronikus úton a varostervezes@kecskemet.hu e-mail címre a közzétételtől számított 15 napon belül lehet.

A munkaközi tájékoztató lakossági fórumon történő ismertetését és közterületi hirdetőfelületen történő kihelyezését a veszélyhelyzet ideje alatt elektronikus úton, a fent említett tárhelyen való közzététellel, összefoglaló szakmai tájékoztatóval, illetve a véleményezési határidőn belül a fenti e-mail címen kérdésfeltevési lehetőség biztosításával folytatja le az önkormányzat.