HI! Kecskemét - Közösségépítő főzőkurzusok nyugdíjasoknak

Vissza a címlapra
HI! Kecskemét - Közösségépítő főzőkurzusok nyugdíjasoknak

A helyi identitás és kohézió erősítése Kecskeméten programsorozat részeként közösségépítő főzőkurzusokat rendeznek a 3., 8., 13. célterületek nyugdíjas lakói számára a Bodzakert Gasztro Manufaktúrában (6000 Kecskemét, Serfőző u. 29.).

A program célja: híd teremtése a gasztronómia modern felismerései és az idősebb generációk hasznos tapasztalásai között, elméleti és gyakorlati ismeretterjesztő foglalkozások, szakemberek bevonásával. Az értékmegőrzés és aktív szabadidő eltöltés jegyében a közösségépítő főzőkurzusokon a nyugdíjasok igazán rendhagyó, felejthetetlen programon vehetnek részt, ötvözve a hagyományos és modern főzőtudást, kapcsolatot építve a generáció többi tagjával.

Jelentkezés (korlátozott számban) és bővebb információ a Belső Széchenyivárosban, a Máriaváros keleti részén, a Belső Bethlenvárosban, a Belvárosban, Alsószéktón, és az Árpádvárosban élő nyugdíjasok számára:

hikecskemet3@gmail.com,  hikecskemet8@gmail.com, hikecskemet13@gmail.com

A program „A helyi identitás és kohézió erősítése Kecskeméten" című, TOP-6.9.2-16-KE1-2017-00001 azonosító számú projekt keretében valósul meg, amelyben Kecskemét 15 célterületén, három éven keresztül lesznek majd közösségépítő rendezvények.