Hétfőn kezdődik a 2019-es parkoló bérletek árusítása Kecskeméten

Vissza a címlapra
Hétfőn kezdődik a 2019-es parkoló bérletek árusítása Kecskeméten

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket és leendő Ügyfeleinket, hogy a Kecskeméti Városrendészet a 2019. évre szóló parkoló bérletek árusítását 2018. december 03-tól (hétfő) kezdi meg.

A kedvezményes bérletek megvásárlásának feltétele a kedvezményre jogosultság igazolása.

A 65 év feletti kecskeméti lakosok részére szóló ("nyugdíjas") és a lakóhelyhez/tartózkodási helyhez legközelebb eső várakozási területre szóló ("lakossági") bérletek megvásárlásához szükséges, 2018-as évre szóló regisztrációs lehetőség 2018. november 12-én törlésre került. A korábban megváltott, 2018-ra szóló bérletek természetesen érvényesek maradtak, azonban regisztrálni 2018-ra már nem lehet.

A 2019-es kedvezményes bérlet megvásárlásához szükséges regisztráció 2018. november 13. napjától lehetséges honlapunkon (www.kecskemetivarosrendeszet.hu) keresztül, vagy személyesen ügyfélfogadási időben a Budai utca 2/a. szám alatti ügyfélszolgálati irodánkban.

A kedvezményes bérlet megvásárlásához szükséges újabb regisztráció során be kell küldeni, vagy mutatni:

- a személygépkocsi forgalmi engedélyét,

- a gépjármű tulajdonosának/üzembentartójának személyi igazolványát,

- a gépjármű tulajdonosának/üzembentartójának lakcímkártyáját.

A nem kedvezményes parkoló bérletek regisztrációja nem került törlésre, így ezen bérletek esetében nincs szükség ismételt regisztrációra!

Az ügyfélszolgálaton történő hosszabb várakozás elkerülése érdekében kérjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy lehetőség szerint honlapunkon keresztül regisztráljanak és vásárolják meg bérletüket!