Görög Ibolya protokollszakértő tartott vállalkozóknak előadást a kamarában

Vissza a címlapra
Görög Ibolya protokollszakértő tartott vállalkozóknak előadást a kamarában

Mire figyeljünk, min változtassunk a siker érdekében? Hogyan kell tárgyalni, vendéget fogadni, egy új gyárat felavatni vagy éppen egy ültetett ebédet előkészíteni? Ezekre a kérdésekre is választ adott Görög Ibolya protokollszakértő 2018. október 17-én a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kecskeméti székházában, ahol „Európaiság-hitelesség-protokoll" címmel tartott előadást.

Számos apróság van, amin dől vagy bukik egy új szerződés aláírása, egy új ügyfélkapcsolat. Ez a kisvállalkozások estén is így van. A Bács-Kiskun megyében élő és dolgozó vállalkozások egyre több külföldi ügyletet bonyolítanak, külföldi vendéget fogadnak és megannyiszor fordul elő, hogy külföldre utazva kell képviselni a céget.

Görög Ibolya 1987-től a Parlamentben működő Miniszterelnöki Hivatal protokollosa volt. A szakma legkiválóbb szakértője, hét miniszterelnököt is szolgált. Karrierje során rengeteg állam- és kormányfő, miniszter, nagykövet, diplomata látogatását bonyolította le, emellett irányította, szervezte a kormány hivatalos rendezvényeit. Azóta egyetemeken oktat és vállalkozásokat segít az európaiság útján.

- Sokan érzésből jól csinálják, vannak, akik tanulták, és mások csak figyelik, hogy ki mitől olyan sikeres. Elárulhatom, hogy legtöbb esetben nem az árlista alapján döntenek az ügyfelek! Sokkal többet nyom a latba az összkép, a benyomás, a hitelesség, amit egymásról megtapasztalunk - mondta előadásában a protokollszakértő.

Galéria (31 kép)

Összes kép letöltése