Gazdára talált a Városi Bibliaismereti Vetélkedő vándorkupája

Vissza a címlapra
Gazdára talált a Városi Bibliaismereti Vetélkedő vándorkupája

A Református Konviktusban 2019. november 8-án, pénteken délután megtartott Városi Bibliaismereti vetélkedőt mintegy kétórás intenzív munka végén a Rendőrségi Nyugdíjasok BKKM Egyesülete (fotónkon) nyerte meg. Ráadásul úgy, hogy egyik segítő diákjuk betegsége miatt nem is négy versenyzőből állt a csoport, hanem „csupán" csak három taggal szerepeltek.

A Nyugdíjasok Klubjainak Megyei Jogú Városi Szövetsége és Kecskemét Megyei Jogú Város Idősügyi Tanácsa a kecskeméti egyházak támogatásával 9. alkalommal rendezte meg a városi Bibliaismereti vetélkedőt 2019. november 8-án a Kecskeméti Református Kollégium Konviktusában. A vetélkedőről tegnap már hírt adtunk, de akkor a végeredmény még nem volt ismert.

A verseny moderátora, Kuti József református elnöklelkész már a vetélkedő elején elmondta, mindenki győztes, aki legalább egyszer elolvasta a mostani témát képező János evangéliumot.

Mintegy kétórai intenzív munka után kiderült, melyik csapat viheti haza a vetélkedő vándorserlegét a 13 induló közül. A legfelkészültebbnek a Rendőrségi Nyugdíjasok BKKM Egyesülete bizonyult, akik egyik diákjuk betegsége miatt csak három taggal szerepeltek. A csapat tagjai a megmérettetés fődíját Lévai Jánosnétól, a Kecskeméti Önkormányzat civil és egyházi szervezetekkel való kapcsolattartásért felelős tanácsnokától vehették át.

A második helyezett a SION Nyugdíjas Klub, a harmadik pedig az Evangélikus Egyház Nyugdíjas Klubja lett. A szervezők a résztvevő csapatok felkészülését emléklappal és ajándékkal ismerték el, a legeredményesebben szereplők pedig könyvjutalomban is részesültek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK:

Városi Bibliaismereti vetélkedő

Galéria (56 kép)

Összes kép letöltése