Gál Attila lett idén a Bajuszkirály a Mercedes-gyárban

Vissza a címlapra
Gál Attila lett idén a Bajuszkirály a Mercedes-gyárban

A Mercedes-Benz gyár csapatának számos tagja idén is csatlakozott a Mentsmanust Mozgalomhoz, és bajuszt növesztettek: ezzel is felhívva a figyelmet a prosztatarák megelőzésének fontosságára. A gyár pedig 1,5 millió forint támogatást ajánlott fel a MentsManust Mozgalomnak, további prevenciót népszerűsítő kampányok számára. (A fotón balról jobbra: Gál Attila, Kelényi Gergely, Kökény András, Furdan Dániel, Kovács Gergő)

Kedden délelőtt még a gyár irodaházában lévő Mercedes gépkocsinak is bajusza volt. Nem beszélve azokról a munkatársakról, akik bajuszt növesztettek, hogy a prosztatarák megelőzésének fontosságát hangsúlyozzák.

Természetesen megválasztották - sorsolással - a Bajuszkirályt is, méghozzá azonnal hármat. A sorrend ez lett: 1. Gál Attila, 2. Kökény András, 3. Kelényi Gergely. A különdíjasok: Furdan Dániel és Kovács Gergő. Gál Attila egy évig viselheti a Bajuszkirály címet, mert a zsűri szerint az övé mutat a legszebben.

A kecskeméti Mercedes-Benz gyár elkötelezetten támogat minden olyan kezdeményezést, amely a mintegy 4000 dolgozójának egészségvédelmét és a prevenciót szolgálja. Novemberben a vállalat munkatársai - nők és férfiak - egy szűrőbusz segítségével különféle térítésmentes szűrővizsgálaton vehettek részt. A Mercedes-Benz gyár csapatának számos tagja idén is csatlakozott a Mentsmanust Mozgalomhoz, és bajuszt növesztettek, ezzel is felhívva a figyelmet a prosztatarák megelőzésének fontosságára. A gyár 1,5 millió forint támogatást ajánlott fel a MentsManust Mozgalomnak további prevenciót népszerűsítő kampányok számára.

A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft-nél 2017. december 5-én a rendhagyó esemény keretében nem csak a prevenció fontosságát hangsúlyozták, de PSA szűrésre is lehetőség volt.

Az egészséghónap kedden tartott zárórendezvényén résztvevők voltak:

• Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és PR-vezetője, szóvivője

• Harsányi Levente, a Mentsmanust Mozgalom nagykövete

• Josip Niksic, a Mercedes- Benz Manufacturing Kft. pénzügyi igazgatója

• Ludvig Orsolya, a Mercedes-Benz Manufacturing Kft. kommunikációs vezetője

• Honti Dániel, a MentsManust Mozgalom vezetője

Galéria (46 kép)

Összes kép letöltése