Fizetőssé vált a kórház melletti 75 férőhelyes parkoló

Vissza a címlapra
Fizetőssé vált a kórház melletti 75 férőhelyes parkoló

A Bács-Kiskun Megyei Kórház Nyíri úti telephelyén - az utóbbi időben egyre égetőbb parkolási gondokat enyhítendő - egy új, mintegy 75 férőhelyes korszerű parkoló nyílt meg. A Mentőállomás mellett található, a Csabay Géza körút felől megközelíthető várakozóhely túl van a néhány hetes tesztüzemén, mely időszak alatt az autósok díjfizetés nélkül használhatták a területet.

A kamerával megfigyelt, naponta 0-24 nyitva tartó, fizetőautomatával felszerelt parkolót 2017. november 15-től díjfizetés ellenében lehet majd igénybe venni, melynek díjszabása lényegesen kedvezőbb lesz, mint a kórház területén jelenleg is érvényes tarifarendszer. Az új parkolóban az első 60 perc díjtalan, majd minden megkezdett óra 200 Ft-ba kerül.

A sorompókkal ellátott új parkoló használati rendjéről részletes tájékoztató igazítja el az oda behajtó gépjárműtulajdonosokat. A parkolóból kevesebb, mint 400 métert kell megtenni a Rendelőintézet bejáratáig, mely alig valamivel több, mintha valaki a Szabadidőközpont parkolójában hagyná járművét.

Galéria (3 kép)

Összes kép letöltése