Félegyházi Napok 2021.

Vissza a címlapra
Félegyházi Napok 2021.

2021-ben a már megszokott színvonalas Félegyházi Napok közel egy hetes rendezvénnyé nőtte ki magát. A rendezvénynek helyet adó Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnok parkolója (6100 Kiskunfélegyháza, Kossuth u. 35.) további helyszínekkel bővül.

A Félegyházi Napok újdonsága az augusztus 19-22. között tervezett KISKUN EXPO amelynek 1934-ig nyúlnak vissza a hagyományai. Az expo a város és a kistérség vállalkozásainak, oktatási és művelődési intézményeinek, önkormányzatainak, civil szervezetinek, kézműveseinek, alkotóinak bemutatója.

A Félegyházi Napokhoz kapcsolódik a Miénk itt a tér szabadtéri kiállítás, a tárlatot augusztus 14-től 21-ig tekinthetik meg a Petőfi téren a művészetek iránt érdeklődők.

Gyermekbirodalom, és vidámpark szórakoztatja a gyermekeket, ingyenes egészségügyi szűrések, sportbemutatók és előadások várják az egészséges életmód iránt érdeklődőket. Emellett a városi sportcsarnok melletti parkolóban felállított nagyszínpadon élő koncertek, zenés-táncos műsorok lesznek láthatóak, de kitelepült vendéglátó egységek, borutca is várja a kikapcsolódni vágyódó vendégeket.