Érték és Minőség Nagydíjat kapott a Fixfogsor® Rendelő fogászati eljárása

Vissza a címlapra
Érték és Minőség Nagydíjat kapott a Fixfogsor® Rendelő fogászati eljárása

A Fixfogsor® protézisrögzítés az első olyan fogászati eljárás, amely Érték és Minőség Nagydíjban részesült Magyarországon.

Egyre több lehetőség lesz Magyarországon a megmérettetésre az egészségügy területén is a szolgáltatások minősége és az alkalmazott eljárások tekintetében. Idén a Szakmai Bíráló Bizottság - a Díj fennállása óta első alkalommal - ítélte oda fogorvosi rendelőnek a rangos Érték és Minőség Nagydíjat, amellyel a kiemelkedő fejlesztéseket és szolgáltatásokat díjazzák. Ezzel ismerve el azokat az egyedülálló innovációkat, amelyek a Fixfogsor® Protézisrögzítésben testesülnek meg.

Napjainkban a fogászati kezelések terén az implantátumok használata egyre népszerűbb, hiszen a hagyományos fogpótlásokhoz képest számtalan előnnyel rendelkezik. Az idősebbeknél illetve a műfogsorviselőknél viszont problémát jelenthet a csontok jelentős leépülése. A Fixfogsor® Protézisrögzítés többek között erre is megoldást kínál.

A rendelő ezzel az innovatív kezelési módszerrel kiérdemelte a 2018-as év Érték és Minőség Nagydíját. A Nagydíj átadására 2018. szeptember 11-én került sor ünnepélyes keretek között, a Parlament felsőházi termében.

A Fixfogsor® Protézisrögzítés több innovációs fejlesztést is tartalmaz, amelyek elsősorban az implantátumok kialakítását érintik. Ez a módszer olyan pácienseknél is alkalmazható lehet, akiknél a normál implantátumok beültetése már nem lehetséges. A speciális implantátumos rögzítéssel stabilizált fogsort nem kell ragasztani, így attól sem kell tartani, hogy beszéd közben, vagy bármilyen társasági eseményen kiesik.

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy már több mint 3.500 páciens szavazott bizalmat az általunk alkalmazott eljárásnak és nyerte vissza korábbi életminőségét. Fő célunk, hogy minél több magyar műfogsorviselő számára tegyük lehetővé a stabil, kényelmes, kompromisszumoktól mentes műfogsorviselés lehetőségét." - mondta Dr. Szabó László a Nagydíjjal kitüntetett Fixfogsor® Rendelő ügyvezető igazgatója.

Ha szeretne többet megtudni a nagydíjas FIXFOGSOR® Protézisrögzítésről, akkor ezen a linken tájékozódhat: http://www.mufogsorrogzites.hu

Galéria (7 kép)

Összes kép letöltése