Éremeső és debütálás a Parakerékpár OB-n

Vissza a címlapra
Éremeső és debütálás a Parakerékpár OB-n

A hétvégi Ring 24 rendezvény keretén belül a Hungaroringen rendezték meg az idei évi Parakerékpár Országos Bajnokságot. A versenyen a Mercedes-Benz Gyár KMSE 4 sportolója is rajthoz állt, akik 2 arany-, valamint 1 ezüstérmet hoztak el, továbbá az övék lett a megtisztelő 4. helyezés.

Vasárnap délután a Parakerékpár Országos bajnokságán a tavalyi évhez képest több versenyző indult mind kerékpáron, mind handbike-on. A 2020-ban Tokióban már biztosan részt vevő kerékpárosoknak kiemelkedően fontos verseny volt.  A hőségben délután 3-kor dördült el a rajtpisztoly és indult el a teljes mezőny a Hungaroringen. A 11 körös versenyen a Mercedes-Benz Gyár KMSE sportolói 3 kategóriában indultak. A C3-as kategóriában Császár Attila, C5-ös kategóriában Boronkay Péter hozta el az aranyérmet. C4-es kategóriában Czene Gábor ezüstérmes lett, az idén debütáló Farkas Mihály pedig a megtisztelő 4. helyen végzett.

„Túl vagyok életem első Parakerékpáros Országos Bajnokságán és egyben életem első hivatalos versenyén. Büszke vagyok magamra, hogy egyáltalán elindultam, és végig is csináltam. Ez egy szintfelmérés is volt. Meg kell, állapítsam, van még hova fejlődnöm" - nyilatkozta Farkas Mihály a verseny után.

Galéria (8 kép)

Összes kép letöltése