Először ünneplik közösen kecskeméti családok a hála világnapját

Vissza a címlapra
Először ünneplik közösen kecskeméti családok a hála világnapját

Első alkalommal kerül sor Kecskeméten a hála világnapja alkalmából rendezett Hírös Családi Napra. A város történetében példa nélküli esemény 2019. szeptember 21-én, szombaton a Hírös Rendezvényház területén (Kiskőrösi út 5.) zajlik majd. A kicsik-nagyok számára színes programokkal, remek ételekkel készülő szervezők célja, hogy a környéken élő családok még inkább az élet ajándékaira, az őket körülvevő pozitív dolgokra fókuszáljanak.

Belépődíjat nem kell fizetni! A délelőtt 10:00 órától érkezők azonnal bekapcsolódhatnak többek között a Nemzetközi Kerámia Stúdió által irányított kézműveskedésbe, jelentkezhetnek arcfestésre, ugrálóvárak és trambulinok várják az örökmozgókat.

Kulturális élményekben sem lesz hiány. A nap folyamán a Lázár Ervin műveiből készült mesejátékok mellett több kiváló, színvonalas zenei produkcióra is sor kerül: fellép a Kecskeméti Városi Fúvószenekar és a pécsi Wing Singers gospel kórus.

14 órától olyan segítő, terápiás kutyákkal ismerkedhetnek az érdeklődők, akik nehézségekkel élő embertársaink életét könnyítik meg. A szolidaritás erősítéséhez továbbá kerekesszékes akadálypálya és handbike járul hozzá.

A Hírös Családi Napon lesz lehetőség leadni a hála világnapja alkalmából meghirdetett gyermekrajz-pályázatra elkészített műalkotásokat. Most kiderül, mennyire sikerült a kiírással felébreszteni a gyermekekben a hálaadást. A díjkiosztóval egybekötött tombolahúzás 16:00-kor kezdődik, a szerencsés nyertesek értékes ajándékokkal, ínycsiklandozó nyalánkságokkal térhetnek haza.

Egy ilyen fergeteges partiból természetesen az eszem-iszom sem maradhat ki: 13 órától minden résztvevő a Családi Nap vendége egy finom ebédre!

További információ: www.hiroscsaladinap.hu vagy info@hiroscsaladinap.hu

Rajzpályázat a hála világnapja alkalmából óvodások és általános iskolás diákok részére:

(X)