Élményközpontú pályaválasztási program a Vásárhelyiben

Vissza a címlapra
Élményközpontú pályaválasztási program a Vásárhelyiben

A Kecskeméti Szakképzési Centrum Kandó Kálmán Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája különleges pályaválasztási programmal kereste fel a Kecskeméti Vásárhelyi Pál Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolát 2019. november 5-én. Tíz általános iskolát érintő tevékenységorientált programsorozat egyik állomása volt ugyanis a Vásárhelyi. (Fotók: Vincze József)

Az eseményen megjelent a középiskola teljes szakképzési palettája. Ehhez azok a kecskeméti nagyvállalatok is kapcsolódtak, melyekkel a középiskola együttműködésben áll a duális szakképzés keretein belül.

Szabó István igazgatóhelyettes általános tájékoztatója után a Vásárhelyi tanulói megismerkedhettek az egyes szakmák alapanyagaival, eszközeivel és technológiai sajátosságaival. Az érdeklődők az egyes helyszíneken a középiskolai szakoktatók és a középiskolában tanuló diákok segítségével kész termékeket is létrehoztak, melyeket a program végeztével hazavihettek. A 7. és 8. évfolyamos tanulók így közvetlenül, személyre szabottan kaphattak információt a Kecskeméti Szakképzési Centrum Kandó Kálmán Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája által nyújtott továbbtanulási lehetőségekről.

Galéria (69 kép)

Összes kép letöltése