Élményekkel teli táborok a Kecskeméti Spartacusban

Vissza a címlapra
Élményekkel teli táborok a Kecskeméti Spartacusban

Újabb nagyszerű nyarat zárt a Kecskeméti Spartacus. Az 5letes táborokba és a KIO-val közösen szervezett asztalitenisz táborokba is kimagasló létszámban jelentkeztek és vettek részt gyerekek.

Az 5letes táborokban nem volt hiány programokból, hiszen a táborozók többek között meglátogatták a Kecskeméti Rajzfilmstúdiót, a Természet Házát, a Kecskeméti Vadasparkot, és a Leskowsky Hangszergyűjteményt is

A Rajzfilmstúdióban megnézhették hogyan készültek régen a mesefilmek, milyen technikával keltették életre a vásznon a megrajzolt figurákat. A Természet házában igazi nyomolvasóvá válhattak a kicsik miközben a nagyok Bács-Kiskun megye élővilágát ismerhették meg. A

Vadasparkban látták az oroszlánokat, a hangszergyűjteményben pedig kipróbálhatták a hangszereket.

A különböző programhelyszínek meglátogatása között különböző kézműves foglalkozásokon vettek részt a táborozók. Ilyen volt például a gyöngyfűzés, a kőfestés, a látképek/élmények festése és az origami hajtogatás.

A Kecskeméti Spartacusban persze a sport sem maradhatott ki a programok sokasága közül. A reggeleket általában bemelegítő tornával kezdték a táborozók, ami hamar nagy kedvenc lett. A reggeli torna mellet az asztalitenisz sportágban is kipróbálhatták magukat a fiatalok: megtanulták a helyes ütőtartást és a szerválást.

Galéria (5 kép)

Összes kép letöltése