Elmaradt a békülés Kecskeméten

Vissza a címlapra
Elmaradt a békülés Kecskeméten

Visszatért a tett kecskeméti színhelyére Ganxsta Zolee (52), mégsem tudott békejobbot nyújtani három éve kiütött „áldozatának" - írta meg a Blikk. (Fotó: Gy. Balázs Béla)

A rapper 2015 decemberében eltörte az állkapcsát az év alkalmazottjának, G. Jánosnak egy kecskeméti cég karácsonyi partiján. Az esetből rendőrségi ügy lett, bár a zenész és több szemtanú állította, hogy a férfi provokálta, majd meg is támadta Zoleet - néhány hónappal később a hatóságok is úgy ítélték meg, hogy a rapper csak védekezett.

Zolee és János azóta sem találkozott, nem sikerült négyszemközt megbeszélniük a történteket. Idén végre lett volna lehetőségük, hogy egymás szemébe nézzenek, esetleg kezet rázzanak, hiszen a cég buliján ismét Ganxsta Zolee és a Kartel volt a fellépő, ám a nagy kibékülés elmaradt: a fiatalember nem jelent meg az újévi rendezvényen.

- A béke jegyében hívtuk meg Ganxstáékat, jelezve, bennünk nincs tüske a történtek miatt - mondta a Blikknek a cég ügyvezető igazgatója. - Az érintett kollégának dolgoznia kellett, de támogatta a meghívás ötletét. Ő viszont már szeretne kimaradni az ügyből, próbál továbblépni, szeretné elfelejteni az egészet.

Mint megtudtuk, az eset után számos kritikát kapott a legkülönbözőbb fórumokon, és nemcsak Ganxsta Zolee rajongói köszörülték a nyelvüket a fiatalemberen, aki egy darabig az állásáért is aggódhatott. Úgy tűnik, ő nehezebben dolgozza fel az eseményeket, mint a rapper, aki már túllépett a történteken, bár nem tagadta, hasonló szituációban ugyanúgy reagálna - kiütné a kellemetlenkedőt.

- Mindenki azt hiszi, én voltam az erőszakos barom, pedig ki lett provokálva az a pofon - szögezte le Ganxsta Zolee. - Igaz, túl jól sikerült, sportértéke ezres volt. Pedig nem vagyok erőszakos típus, sőt, általában zenélni és mulatni jövök rendezvényekre, de az ilyen helyzetekben igenis meg kell védenie magát az embernek. Történt, ami történt, de most is így járnék el, ha hasonló helyzetbe kerülnék.

Ezt Zolee a színpadról is egyértelművé tette: több alkalommal is viccelődött azzal, hogy bármikor szívesen átnyújt egy „díjat" azoknak, akik zaklatják. Talán jobb is, hogy ezt a fellépést G. János kihagyta.

- A sráccal azóta sem beszéltünk személyesen - vallotta be Zolee. - Úgy gondolom, elég volt az a kontaktus akkor.

(blikk.hu)