Elérkezett a Prima díjak fináléja - 15. alkalommal adják át a rangos elismeréseket

Vissza a címlapra
Elérkezett a Prima díjak fináléja - 15. alkalommal adják át a rangos elismeréseket

A hónapokkal ezelőtt indult jelölések, a 10 kategória győztes kiválasztása és egy izgalmas közönségszavazás után 2019. november 29-én, azaz ma este végre gazdára találnak a díjak. A 10 jelöltből hárman kaphatják meg a rangos elismerést, az egyikük pedig a Közönségdíjat veheti majd át.

Az ősz legrangosabb kulturális eseményén, a ma este a kecskeméti Four Points by Sheratonban megrendezésre kerülő megyei Prima Díjátadó Gálán adják át a hatalmas erkölcsi elismerést képviselő díjakat.

Az est meghívottjai között szerepelnek a megye legnagyobb vállalatainak vezetői, valamint azok a kis- és középvállalkozások képviselői, akik támogatásából létrejöhetett ez a rangos elismerés. Jelen lesznek még Bács-Kiskun megye és Kecskemét megyei jogú város vezetői, vezető tisztségviselői és természetesen a 10 kategória győztese, azaz a Prima díj jelöltek.

A meghívott vendégek egy izgalmakkal teli, színvonalas műsorszámokkal színesített estélyre számíthatnak, melyen a megnyitó beszédet az est házigazdája, Weninger Richárd a VOSZ Bács-Kiskun megyei szervezetének elnöke fogja tartani.

A vállalkozói összefogásból megszületett rangos Prima díjak küldetése, hogy általuk a tudomány, a kultúra és a sport valamely területén jelenős eredményt elérő személyek méltó kitüntetésben részesüljenek. Az erkölcsi elismerésen túl a 3 Prima díj mellé 1-1 millió forintnyi pénzjutalom is társul, míg a Közönségdíjjal fél millió forint jár.

Ugyancsak ezen az estén kerülnek majd megemlítésre és átadásra az országos és megyei Év Vállalkozói Díjak, valamint a kiemelkedő társadalmi szerepvállalásért járó díj is.