Díszdiplomásokat köszöntött Kecskemét

Vissza a címlapra
Díszdiplomásokat köszöntött Kecskemét

Díszdiplomás pedagógusokat köszöntöttek Kecskeméten, az Otthon moziban pedagógus nap alkalmából 2021. június 8-án, kedden délután. Az ötven, hatvan, hatvanöt, és hetven éve végzett tanároknak, tanítóknak és óvodapedagógusoknak a városvezetés nevében arany, gyémánt, vas, illetve rubin okleveleket adott át Szeberényi Gyula Tamás, Kecskemét alpolgármestere, és Pászti András önkormányzati képviselő.

Az ünnepségen azok vettek részt, akik legalább 30 évet tanítottak, és ebből legkevesebb mint 15 évet Kecskeméten. Őket köszöntötte az alpolgármester, aki - mint elmondta - Zala megyében maga is pedagógusként kezdte egykor a pályafutását.

- Örök igazság, hogy nem az a fontos, mit tanítunk, hanem az, hogy ki, és hogyan tanítja azt - mondta Szeberényi Gyula Tamás. - Óriási a pedagógustársadalom felelőssége, nagyon szép és gyönyörű ez a feladat. A városvezetés nevében is szeretném megköszönni Önöknek azt a munkát, amit életük során végeztek Kecskemét ifjúságáért. Azért, hogy minél többen hasznos tagjaivá válhassanak a társadalomnak.

IDE kattintva megtekinthetik a díszdiplomát kapott pedagógusok névsorát. (Az ünnepségen nem mindenki tudott részt venni!)

Galéria (30 kép)

Összes kép letöltése