Derbivel térünk vissza a Széktóiba

Vissza a címlapra
Derbivel térünk vissza a Széktóiba

A Kecskeméti LC szombaton ismét a Széktói Stadionban játszhatja bajnokiját, a pálya kitűnő állapotban várja a csapatokat és a drukkereket. Az egészen biztos, hogy jó ellenféllel térhetünk vissza otthonunkba, hiszen a tavalyi bronzérmes KHTK-t fogadjuk.

A félegyháziak idén nem szerepelnek olyan jól, mint a korábbi években, ettől függetlenül továbbra is jó nevű játékosok alkotják keretüket. A játékos-edző az a Koncz Zsolt, aki tavasszal még Kecskeméten futballozott, de rajta kívül rengeteg játékos elmondhatja ez magáról szokás szerint. Bár visszafogottan szerepel, mégis kiegyenesedni látszik a KHTK, mely legutóbb a jó formába lendülő Kiskunhalast verte meg, így semmiképpen sem szabad leírni őket. Eddig 3-3 győzelem, döntetlen és vereség került a nevük mellé, de a kupában egy izgalmas meccsen tudtuk kivívni idegenben a továbbjutást, 2-1-re nyertünk idegenben. Kiskunfélegyházán szerepel ráadásul a megye I. góllövőlistájának vezetője, Csurka Ádám is.

A Kecskeméti LC jó hangulatban várhatja a meccset, hiszen egy feszített tempójú héten mindhárom bajnokiját behúzta a csapat. Ezzel továbbra is hibátlan teljesítménnyel vezetjük a bajnokságot, melynek megőrzésére törekszik a szakmai stáb és a játékosok is. A keddi edzést követően egy csapatépítő programot is beiktattak Szabó Tiborék, a keret pacalt főzött, illetve fifában, dartsban, lábteniszben és kártyában mérhették össze tudásukat a játékosok.

„Nagyon örülünk, hogy visszatérhetünk a Széktói Stadionba, a pálya is kitűnő minőségben áll rendelkezésünkre. Köszönjük a kitűnő körülményeket a Műkertvárosi Sportcentrumnak is, reményeink szerint a stadionba is folytatjuk a jó szereplést. Most a KHTK elleni meccs a legfontosabb, ezen is szeretnénk megszerezni a három pontot, de ez a célunk az őszből hátralévő meccseken, a Kecel és a Kalocsa ellen is" - mondta Szabó Tibor.

A mérkőzésre a szokásos jegyárak lesznek érvényesek, a felnőtt belépők egységesen 500 forintba kerülnek, a 14 éven aluliak ingyenesen tekinthetik meg a találkozót.

Kecskeméti LC - Kiskunfélegyházi HTK

Megye I. 11. forduló, Széktói Stadion

2017.10.21. (szombat), 16:30

Játékvezetők: Vörös Gábor (Tóth Csaba, Péter-Szabó Márk)

U19-es meccs: 14:15 (Széktói műfű)