Családi napot és helyi érték fesztivált rendeztek Hetényegyházán

Vissza a címlapra
Családi napot és helyi érték fesztivált rendeztek Hetényegyházán

Szeptember 9-én, szombaton immár hagyományosan rendezték meg Hetényegyháza Napját, amely idén a megszokott jó hangulatú események mellett pár újdonságot is kínált az érdeklődőknek. A szervező Hetényegyházi Közösségi Ház és Hetényegyháza Tanácsadó Testülete voltak. (Fotók: Vincze József)

Volt többek között fakörhinta, fajátékok, íjászat bemutató és kóstoló, valamint Hetényegyházán először egy igazán látványos és egyedi kaland: traktoros ügyességi verseny. Ezek mellett 9:30 órakor óriás báb előadással érkezett a Bab Társulat, majd 10:30-tól magával ragadó interaktív koncertet adott a kecskeméti gyökerű Mintapinty zenekar.

Délután 14 órakor a sokak által közkedvelt Hetényegyházi Lovas Felvonulással folytatódott a nap: a település lovasai a Hetényi Közösségi Háztól indulva fogataikkal és lóháton járták be a települést. Miközben már megnyitotta kapuját a vásári forgatag a Közösségi Háznál - termék- és terménybemutatók, játékok, különböző szórakoztató programok melegítették be a közönséget.

A programok között volt még Bábakukucs kandika színház, volt kutyás bemutató, kutyás játszóház, és igazán emlékezetes ünnepi műsor, hiszen fellépett a Hegedűs 35 Jubileumi koncert és táncház, ami után idén is átadták a Hetényegyházáért Díjat.

Este fellépett Oláh Gergő, akinek koncertje után egy fergetes utcabál következett DJ SOMA vezényletével.

Galéria (86 kép)

Összes kép letöltése