Családi nap a Kecskeméti Református Általános Iskolában

Vissza a címlapra
Családi nap a Kecskeméti Református Általános Iskolában

Kecskemét - Családi napot tartott a Kecskeméti Református Általános Iskola szombaton, az iskola udvarán.

Az idén másodszorra hívta és várta az iskola a családokat ilyen alkalomra, amikor a gyerekek és szülők a maguk készítette süteményeket, finom ételeket és italokat, portékákat vagy éppen „szolgáltatásaikat" - például legoember összerakása, célbadobás,pedálos kisautóval kocsikázás, markoló megtekintése belülről, hajfonás készítése, vérnyomás- és vércukormérés, vitaminmérés, nyak- és hátmasszírozás - kínálták egymás számára. A bevételeket az osztályok használják majd fel.

A mintegy 300 megjelent szórakoztatásáról az iskola tanulói műsorral gondoskodtak: népdalokat énekeltek, fellépett az iskola néptánc együttese, volt ugrókötél bemutató, színpadi tánc, angol mesejáték, és felcsendült a Muzsika hangjai című film híres dala is. A szülők felajánlásából sok gyerek és felnőtt vihetett haza tombolaajándékot.

- Köszönet illeti a program szervezőjét, Szabó Katalin könyvtárostanárt lelkes és lelkesítő munkájáért, az iskola pedagógusait mindennapi elvégzett közösségépítő és formáló szolgálatukért, melynek nyomán második otthonuknak érezhetik a gyermekek az iskolát - mondta hírportálunknak dr. Szabó Ildikó, az iskola igazgatónője. - Ugyanígy köszönet illeti meg a szülőket is, akik az iskola hívó szavára mindig megmozdulnak, most is örömmel jöttek s voltak együtt egymással, gyermekeikkel, az őket tanító, nevelő pedagógusokkal ezen a délutánon.