Célba ért a 25 év - 25 kilométeres gyalogláson összegyűjtött 1.000.000 forint adomány

Vissza a címlapra
Célba ért a 25 év - 25 kilométeres gyalogláson összegyűjtött 1.000.000 forint adomány

A Kecskeméti Református Általános Iskola nyolc fős küldöttsége 2018. október 10-én ellátogatott a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházába, hogy személyesen adja át azt az 1.000.000 forint adományt, melyet a 25 év - 25 km elnevezésű, jubileumi emléktúrán a nevezettek és a támogatói jegyet vásárlók ajánlottak fel.

Az iskola vezetéséből, szülőkből és diákokból álló kis csapatot Bencze János diakóniai igazgató, alapítványi titkár fogadta, aki beszélt a kórház múltjáról, jelenéről az intézményben folyó mindennapi munkáról, a gyerekek között végzett szolgálatról.

A kapott összeget a gyermekrehabilitációs ellátás eszközfejlesztésére kívánják fordítani. Ezen az osztályon Dr. Csohány Ágnes főorvosnő vezetésével a balesetben vagy más okból sérült gyermekek rehabilitációja, normál életvitelre történő visszaállítása folyik.

A főorvosnő logopédus kolléganőjével együtt bemutatta azokat az eszközöket, melyek a sérült gyermekek mindennapi kommunikációját segítik.

Az iskola vezetése ezúttal is köszönetet mond minden gyaloglónak, adományt adónak, támogatónak, hogy a rendezvény létrejöttét segítette, abban aktívan részt vett, és e nemes ügy mellé állt.

Galéria (5 kép)

Összes kép letöltése