Beiskolázási programra vár leendő elsősöket a Piarista Általános Iskola az Öveges Diáklaborba

Vissza a címlapra
Beiskolázási programra vár leendő elsősöket a Piarista Általános Iskola az Öveges Diáklaborba

A Piarista Iskola szeretettel hívja és várja a leendő első osztályos gyermekeket és szüleiket 2019. január 17-én, csütörtökön és január 18-án, pénteken délután 16.15-re a következő beiskolázási programjára, amelyet az iskola Öveges Diáklaborjában tartanak. A program a helyek korlátozott száma miatt regisztrációhoz kötött, a plakáton található QR-kódon vagy a honlapon keresztül elérhető űrlapon lehet rá regisztrálni. Mindkét napon az iskola első emeleti dísztermében fogadják 16.15-ig a gyermekeket és szüleiket.

Az Öveges Diáklabor 2015 óta segíti a természettudományos nevelést, az óvodás, alsó és felső tagozatos, valamint gimnazista diákok is vesznek részt ott foglalkozásokon akár tanórákon, akár szakkörökön, tehetséggondozó programokon. A foglalkozások lényege, hogy a diákok maguk végzik a kísérleteket, komplex természettudományos megközelítéssel. A labor a természettudományok, benne biológia, kémia, földrajz, fizika és informatika terén kínál programokat.

További beiskolázási programok:

2019. február 12-én és március 7-én 8 órától nyílt napok lesznek, a záró beiskolázási rendezvény pedig „Napfény kikötő" címmel 2019. március 29-én 16:30-kor lesz a Piaristák terén az iskola dísztermében.

Minden érdeklődő nagycsoportost szeretettel várnak szüleikkel.