Befőttet árul és könyveit dedikálja Stadler József Siófokon

Vissza a címlapra
Befőttet árul és könyveit dedikálja Stadler József Siófokon

Külföldi vásárlókban reménykedik az akasztói vállalkozó, aki most befőttből és savanyúságból csinál pénzt - írta meg a Bors.

A cikk szerint még mindig hiányzik ötvenmillió forint Stadler Józsefnek, hogy visszavásárolja egykori akasztói stadionját, de nem adja fel...A vállalkozó most a Balatonnál árulja és dedikálja könyveit, a jövő héttől pedig újabb területen veti meg a lábát. Nagy tételben terjeszt majd savanyúságot és befőtteket.

- Tizenháromféle savanyúságról van szó, természetesen a már levédett Stadler név alatt futnak. Mindegyik nagyon finom. Gagyihoz nem adnám a nevem. Annak idején én voltam a legnagyobb savanyúságos az országban, kézenfekvő volt, hogy újra belevágjak. A gyártó keresett meg, így született a megegyezés. Főleg külföldre megy majd a befőttek többsége - avatta be a Borsot Stadler József, aki bízik abban, lesz magyar forgalmazó is, aki mellé áll. - Sajnos a stadionra még mindig nincs meg a pénz, ezért kell a könyveket is árulnom - tette hozzá.

A hasnyálmirigyrákkal küzdő, 66 éves vállalkozó egykedvűen nyilatkozott egészségi állapotáról.

- Hol jobban, hol rosszabbul vagyok. Amíg élek, gyógyszert kell szednem, sosem hagyhatom abba. Már az is nagy dolog, ha enni tudok, olykor naponta csak egyszer. Ha nem szabadultam volna ki a börtönből, rég nem élnék. A gyümölcsök tartanak életben - magyarázza lemondóan.

Most Sófokon nagyon jól érzi magát, mindenki szeretettel fogadja, ölelgetik, csókolgatják.

- Senki nem érti, miért van, hogy amint kiengednek a börtönből, rögtön megyek vissza. Pedig minden forinttal el tudok számolni, mit miből vettem - vonja meg a vállát.

A vállalkozót legutóbb tavasszal ítélték öt év börtönre, nem jogerősen.

(Borsonline)


Stadler József bejegyzése a facebookon:

Kedves barátaim ismerőseim hölgyek urak a mai naptól keddtől vasárnapig, A Balaton hotel előtt Siófokon a legjobb fagyizónál Palma Gelatonál ismételten könyveket árúsítok és dedikálok! A jövő héten, tájékoztatlak benneteket 13 féle savanyúsággal amelyek Stadler József nevét képviselik amely név természetesen le is van védve,fogok a piacra kijönni amely egyenlőre nagy tételben lesz kapható és gondolom, hogy a későbbiekben pedig bizonyára meg lesznek a viszonteladók mivel a minőség különleges lesz mivel 90-es években a legjobb multigyárakkal dolgoztam együtt, és aki ezekből a termékekből vásáról az garantált mivel én csak minőségi termékhez adom a nevemet. Várom a különböző nagykereskedők és magánvállalkozoknak a jelentkezését akik felvállalják az országos terítését vagy az külföldi országokat. A segítőimnek köszönhetően újabb termékekkel fogok jelentkezni! Továbbra is várom a jelentkezőket Stadler könyvre érkező és és mindezeket utánvéttel tudom küldeni. A könyv vásárlásával hozzájárultok a stadion visszavásárlásához!

Megadom az E-mail címemet: stadler.stadlerj@gmail.com.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket ezen a telefonszámon elérhető vagyok: 20-242-8968

Szeretettel várlak benneteket tehát a Balaton Hotel előtt és a Pálma Gelato fagyizónál!