Baleset az M5-ösön Kecskemét közelében

Vissza a címlapra
Baleset az M5-ösön Kecskemét közelében

Kamion pótkocsijának, majd szalagkorlátnak ütközött egy személyautó az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Kecskemét térségében, a 77. kilométer közelében 2021. február 20-án, szombaton reggel.

Egy ember beszorult a járműbe. Őt feszítővágóval szabadították ki, majd átadták a mentőknek a műszaki mentést végző kecskeméti hivatásos tűzoltók, akik áramtalanították is a gépkocsit.

A rendőrség tájékoztatása szerint az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, a 76.500-as és a 77.500-as kilométer között, Hetényegyháza térségében - egymástól függetlenül - két közúti közlekedési baleset történt szombaton 5 óra 40 perc körül. Az egyik balesetben egy személyautó és egy kamion érintett, a járművek a külső sávot foglalják. Egy harmadik autó néhány száz méterrel távolabb a belső szalagkorlátnak ütközött. Ez utóbbi esetben egy személy megsérült. A balesetek helyszíni szemléjét a rendőrök megkezdték.

A jelzett útszakaszon egy-egy sávban, sávváltással halad jelenleg a forgalom. A sztráda ezen részén a közlekedést a köd is nehezíti, így kérjük, fokozott óvatossággal vezessenek a helyszíni szemle és a műszaki mentések ideje alatt.


Frissítés:

Befejeződött a balesetek helyszínelése a hetényi pihenőhely térségében, ezért a rendőrök feloldották a forgalomkorlátozást.