Bács-Kiskun boldoggá tesz!

Vissza a címlapra
Bács-Kiskun boldoggá tesz!

Ez Bács-Kiskun megye új turisztikai jelmondata, mellyel Kecskeméttel közösen díszvendégként jelenik majd meg a 2019-es Utazás kiállításon.

Ebben az évben komoly lehetőség előtt áll Bács-Kiskun megye, hogy bemuthassa idegenforgalmi értékeit, hiszen Kecskeméttel együtt díszvendégei lesznek az Utazás 2019 kiállításnak. Ahol a megye harminc települése közös standon fog majd bemutatkozni.

A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat elszánt törekvése ugyanis megyénk turizmusának fejlesztése, egyúttal az országos és nemzetközi vérkeringésbe való bekapcsolása. Ennek része az új megyei turisztikai arculat és a szlogen is: „Bács-Kiskun boldoggá tesz..."

Nem csak Bács-Kiskun, hanem Kecskemét is új városimázzsal jelenik majd meg az idei kiállításon. Amely fiatalos, lendületes, és megpróbálja a város azon értékeit megmutatni, mellyel minden korosztályt - fiataloktól az idősebbekig - látogatóként Kecskemétre tud majd vonzani.

Magyarország első számú turisztikai vására a 42 éve megrendezésre kerülő Utazás kiállítás lesz idén is a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontjában. A 2019. február 21. és 24. között megrendezésre kerülő Utazás kiállítás középpontjába az élmények szerzését, a személyes kapcsolatok kialakítását és a látogatók minél szélesebb körű tájékoztatását tették a szervezők. A rendezvényen, egy helyen és időben, közvetlen kap az érdeklődő információkat nyaralóhelyekről, szálláshelyekről és felmerülő kérdéseire azonnal utazási szakértők válaszolnak. Az egész környezet utazásra inspirál, melyhez négy nap alatt különböző szórakoztató programok is fognak majd társulni.