Átszakította a korlátot - baleset az M5-ös autópályán

Vissza a címlapra
Átszakította a korlátot - baleset az M5-ös autópályán

A helyszínelés idejére a rendőrök lezárták a sztráda Budapest felé haladó oldalán az összes sávot, és a forgalmat Kiskunfélegyházánál leterelik.

Egy személygépkocsi közlekedett az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán 2021. április 16-án, pénteken éjjel 23 óra 20 perc körül. A jármű eddig tisztázatlan körülmények között - Kunszállás térségében, a 104-es kilométerben - nekiütközött a belső szalagkorlátnak, azt átszakította, majd összeütközött egy Budapest irányába közlekedő furgonnal. Az elsődleges információk alapján a balesetben két személy megsérült.

A helyszínelés idejére a rendőrök lezárták a Budapest felé vezető oldalon az összes sávot, és a forgalmat Kiskunfélegyháza térségében, a 109-es kilométernél leterelik az 5-ös számú főútra. A sztrádára az 54-es számú főúton lévő felhajtónál lehet ismét visszatérni. A Szeged felé vezető oldalon rövid időre forgalomkorlátozás lesz, de ennek ellenére ott lassabb, folyamatosan haladásra lehet számítani.


FRISSÍTÉS:

A helyszínelés és a műszaki mentés szombaton reggel 5 óra körül befejeződött, ezért a rendőrök feloldották az útlezárást.