Asztalitenisz: döntetlen a rutinos Békésiek ellen

Vissza a címlapra
Asztalitenisz: döntetlen a rutinos Békésiek ellen

Az NB-2. 20. fordulójára került sor Kecskeméten. A bajnokságban a Békési csapat 3. helyen van a pillanatnyi állás alapján. Nem a legerősebb csapattal érkeztek a mérkőzésre.

Férfi NB-II. csapatbajnoki mérkőzés 2021.05.29. 11 óra

Kecskemét, Széchenyi sétány 11. asztalitenisz csarnok

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér – Békési TE II. 9/9

Győztesek: Márkus Enikő 4/3, Polónyi Nóra 4/3, Szűcs Bence 2/1, Jádi 2/1, Gyetvai Ákos 4/0, Jádi / Gyetvai 1/0 Márkus / Polónyi páros 1/0

Győztesek Békési TE: Ágota Csilla 4/2, Dr. Zahorán Kristóf 4/2, Bunda Szabolcs 4/2, Vizsnyai Dávid 4/2. Bunda / Ágota 1/1, Dr. Zahorán / Vizsnyai 1/0

Márkus Enikő és Polónyi Nóra nagyon jó játékkal 3-3 mérkőzést megnyert. Jádi Dominik sajnos oltás miatt 2 lejátszott mérkőzés után cserére szorult, a helyére Szűcs Bence állt be aki szintén nagy küzdéssel megnyerte az egyik mérkőzését. Gyetvai Ákos ma gyengébb napot fogott ki nem sikerült meccset nyerni. A párosok küzdelme döntetlent hozott.

Fodor Miklós edző: "A mérkőzés végeredmény nem tükrözi, hogy az asztaloknál mekkora küzdelem alakult ki. Fiataljaink küzdöttek, és amikor lehetőség volt nyertek. Polónyi Nóra győzelmei biztatóak, hiszen kétszer is döntő szettben nyert és közel volt ahhoz, hogy az utolsó mérkőzését megnyerje. A döntetlen jó eredmény a rutinos Békésiek ellen. Gratulálok! Folytatás Mezőtúr ellen idegenben 2021. június 13-án. Mezőtúr, Szolnoki u.14. Városi Sportcsarnok 11 órakor."