Almási Zsuzsanna jubileumi kiállítása a kamarában

Vissza a címlapra
Almási Zsuzsanna jubileumi kiállítása a kamarában

Almási Zsuzsanna akvarellfestő jubileumi kiállítása nyílt meg a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában 2018. április 12-én, csütörtökön 16 órakor.

Almási Zsuzsanna így vall magáról:

„Nincsenek nagy festő elődeim. A festészet néhány éve lopózott az életembe, és észrevétlenül annak nélkülözhetetlen részéve vált.

Kezdetben autodidakta módon festettem saját örömömre, majd Szappanos István Tanár Úrral történt véletlen találkozásomat követően csatlakoztam az általa vezetett szakkörhöz. Azóta alkotótelepek állandó és lelkes résztvevője vagyok.

Szeretek mindent, ami szép. Óvónőként is igyekszem a gyerekek szép iránti fogékonyságát felébreszteni. Kedvenceim a virágok. Szeretnék festményeimmel harmóniát és nyugalmat csempészni a rohanó mindennapokba."

A ma megnyílt „Évszakélményeim" című jublieumi kiállítás apropója, hogy Almási Zsuzsanna éppen ma töltötte be a 60. életévét. A kiállítást - mely május 2-áig tekinthető meg munkaidőben a kamara épületében - Turai G. Kamil művészettörténész, esztéta, Pilinszky-díjas költő nyitotta meg.

Galéria (40 kép)

Összes kép letöltése