Airsoft fegyveres rablás Kecskeméten

Vissza a címlapra
Airsoft fegyveres rablás Kecskeméten

Különös rablás történt Kecskeméten. Negyedmillió forint értékű mobiltelefonját, és karóráját árulta egy férfi, aki a vevőként jelentkezett ember lakására ment az árukkal. Fizetség helyett azonban fegyvert fogott rá a vevő, elvette a telefont és az órát, majd elkergette a lakásból az eladót.

Egy 20 éves férfi tett feljelentést 2018. július 8-án 19 órakor a Kecskeméti Rendőrkapitányságon, mert elmondása szerint kirabolták.

A bejelentő egy mobiltelefont árult, amelyre jelentkezett is egy alkalmi vevő. Az ügylet megkötése érdekében a reménybeli vásárló lakásán a sértett átadta a hozzávetőlegesen negyedmillió forint értékű mobiltelefonját, illetve karóráját, amit el akartak cserélni egymással. R. Zoltán ezt követően kiment a szobából azzal az indokkal, hogy hozza a vételárat és a saját óráját. Pénze azonban nem volt, így magához vette airsoft fegyverét azért, hogy a szobában várakozó áldozatát azzal zavarja el. Mindezt nyomatékosítva még a levegőbe is lőtt, mire a sértett félelmében elmenekült.

A kecskeméti rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 22 éves helyi férfit rövid időn belül elfogták, és gyanúsítottként hallgatták ki. Őrizetbe vételét követően előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Galéria (4 kép)

Összes kép letöltése