A vállalkozásokat segíti új képzéseivel a Kecskeméti Szakképzési Centrum

Vissza a címlapra
A vállalkozásokat segíti új képzéseivel a Kecskeméti Szakképzési Centrum

A Kecskeméti Szakképzési Centrum legújabb, elsősorban vállalkozásokat célzó képzéseivel a vállalkozások, és intézmények válságálló pénzügyi tudatosságát és pénzügyi tervezési tevékenységét, valamint a minőségtudatos munkavégzését kívánja elősegíteni

A képzések között található Likviditási terv készítése képzés során például a vállalkozások megismerkedhetnek a hosszú távú pénzügyi stabilitásához szükséges pénzügyi eszközökkel, a gyakorlatorientált képzés során pedig elkészíthetik saját likviditási tervüket.

A Pénzügyről nem pénzügyi vezetőknek: Controlling és a válságok pénzügyi kezelése képzés során a pénzügyi ismeretekkel nem rendelkező vállalkozás és intézményvezetők, illetve ezek munkatársai betekintést kapnak a számvitel alapjaiba. Megismerkedhetnek a pénzügyi és vezetői controllingnak a cég működését stabilizáló funkcióival, megismerkedhetnek a controlling pénzügyi válság kezelésében betöltött szerepével.

A Minőségtudatos munkavégzés című képzés során pedig a résztvevők elsajátíthatják a minőségtudatos munkavégzés és a minőségmenedzsment legfontosabb munkaszervezési elveit és megismerhetik ezek gyakorlatát. A minőségtudatos munkavégzés képzés oktatói egyetemi tanárok és vállalati szakemberek.

A képzéskre 2020. október 30-ig lehet jelentkezni Keszthelyi Józsefnél a 06-30-974 8304-es telefonszámon és a keszthelyi.jozsef@kecskemetiszc.hu email címen. Részletes információ a www.kecskemetiszc.hu oldalon található a jelentkezési lapokkal együtt. A képzések kedvezményes, mindenki számára elérhető áron indulnak.