A Sheraton Kecskemét és a SALESIANER MIETTEX Kft közös adománya a kecskeméti kórháznak

Vissza a címlapra
A  Sheraton Kecskemét és a SALESIANER MIETTEX Kft közös adománya a kecskeméti kórháznak

A Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont a SALESIANER MIETTEX Magyarországi Kft.-vel közösen közel ezer leselejtezett textíliát, ágynemű huzatot ajánlott fel a Bács-Kiskun Megyei Kórház részére.

Az osztrák tulajdonú SALESIANER cégcsoport több, mint 100 éve áll ügyfelei szolgálatában - a teljes körű bértextília-szolgáltatáson felül reklám- és szennyfogó szőnyegekkel, valamint mosdóhigiéniai termékekkel. A legjobb minőségű és a legmagasabb higiéniai és környezetvédelmi követelményeknek megfelelő textiltisztítást a Robert Koch Intézetnél regisztrált fertőtlenítő mosási eljárások és a folyamatos minőségellenőrzés garantálják.

Az 1990-ben alakult magyarországi leányvállalat budapesti és szombathelyi mosodaüzemeinek feldolgozási kapacitása eléri a napi 70 tonnát.

Nyitás óta a SALESIANER MIETTEX Magyarországi Kft. biztosítja a textíliát a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel számára, melyet a magas vendég elégedettség érdekében időről időre újakra cserélnek. A használt textíliák még jó állapotban levő részét örömmel adományozzák a kecskeméti kórháznak, ezzel is szeretnék megköszönni az egészségügyi dolgozók áldozatos és példamutató munkáját.


„Nagyon köszönjük a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpontnak, valamint a Salesianer Miettex Magyarországi Kft-nek, hogy nagylelkű adományukkal hozzájárultak a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház gyógyító munkájához. A felajánlott textíliáknak intézményünk fekvőbeteg osztályain fogjuk nagy hasznát venni. A koronavírus járvány miatt kialakult helyzetben, különösen nagyon örülünk minden felajánlásnak, egymás támogatásával, összefogással sikerült az eddigi hullámokat megfékezni"- mondta Pap-Szekeres Anita, a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház ápolási igazgatója.

„A Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközponttal fennálló sokéves jó kapcsolatra való tekintettel szívesen vettük a felkérést az adományozásra. A további használat révén a fenntarthatósági szempontok méginkább érvényre jutnak, ami különösen fontos a SALESIANER számára" - üzente Urbán Szilveszter, a SALESIANER MIETTEX Magyarországi Kft. ügyvezetője.

„A 2021/2021-es évben vált aktuálissá a szállodában a teljes ágynemű csere. Tekintettel arra, hogy ezeket már nem használja fel a bérbeadónk, mi pedig láttuk, hogy jó állapotban vannak, felkértük a SALESIANER MIETTEX Magyarországi Kft.-t, hogy a használt ágyneműt ajánljuk fel a kórház részére. Nagy örömünkre a cég partnerünk volt ebben, így számunkra öröm, hogy ezekben a nehéz időkben összefogással segíteni tudunk" - mondta Juszkó Anita, a Four Points by Sheraton Kecskemét igazgatója.