A Pótszék Társulat első mesejátéka máris a gyerekek kedvence lett

Vissza a címlapra
A Pótszék Társulat első mesejátéka máris a gyerekek kedvence lett

A Pótszék Társulat 2018. április 12-én, csütörtökön tartotta első meséjének ősbemutatóját a Kecskeméti Ifjúsági Otthonban. (Fotó: Tóth Máté)

A mesében a klasszikus zene gyöngyszemeinek művei csendültek fel. Hallhattunk Mozart, Liszt, Bartók, Grieg és Erkel műveket is. Mindhárom előadás teltházzal és nagy sikerrel ment le a "Varázsszőnyeg bérlet" keretén belül. A gyerekek már az első perctől kezdve együtt izgultak a törpékért és együtt nevettek, szórakoztak velük.

- Fantasztikus, ahogy a gyerekek azonnal lereagálnak mindent - mondta Nyitrai Brigitta, a társulat vezetője.

A törpékkel, koboldokkal teli fantázia világot Bálint Endre és Nyitrai Brigitta írták. Mogyoró Zsanett a rendezésért, Gulyás László a díszletért, Nyitrai Brigitta pedig a zenék kiválasztásáért voltak felelősek.

- Köszönöm a társulat minden színészének a mai csodálatos napot és köszönet a gyerekeknek is, akik szemmel láthatóan "fürödtek" a klasszikus zenei dallamokban és a vidám történetben. Hamarosan Budapesten folytatjuk az előadás sorozatot - tette hozzá a társulatvezető.

A darabot 2018. április 28-án délelőtt 10 órakor láthatják újból az érdeklődő gyerekek és szülők. Jegyek még kaphatók az Ifjúsági Otthonban.

Szereplők: Varga László, László Ferenc, Tóth Soma, Király Kata, Gulyás László, Bunyik Tamás, Hartyáni Katalin, Barta Attila.

Galéria (3 kép)

Összes kép letöltése