A KEFAG Gasztro ördögei elnyerték a különdíjat a Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztiválon

Vissza a címlapra
A KEFAG Gasztro ördögei elnyerték a különdíjat a Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztiválon

Tizenkettedik alkalommal rendezték meg a Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivált Soponyán. A fesztivál célja a vadhús népszerűsítése, bevonása a közétkeztetésbe, és megismertetése minél szélesebb fogyasztói réteggel. A KEFAG Zrt. csapata elnyerte a Gasztrodizájn különdíját.

A Vadex Zrt. által szervezett főzőversenyen, idén az ÖKOPAL Raklap Üzem munkatársai képviselték a KEFAG Zrt.-t. A főszakács Vilmos József, segítői pedig: Vilmosné Horváth-Teleki Klára, Kissné Dobos Anna Mária és Barna Péter voltak. A csapat a Gasztro ördögök nevet viselte, és névválasztásukhoz hűen, mind főztjük ízvilágában, mind standjuk berendezésében, a fűszeres, tüzes témát kívánták megjeleníteni.

A KEFAG Zrt. csapata szarvaspörköltet főzött, melyhez juhtúrós-kapros nokedlit, vargányagombás angyalgaluskát, csípős savanyúságokat és csilis rágcsálnivalókat kínáltak. A bátor fűszerezésért és témaválasztásért elnyerték a Gasztrodizájn különdíját.