A kecskemétiek ingyen kapnak lakásonként 2-2 mosható szájmaszkot a következő napokban

Vissza a címlapra
A kecskemétiek ingyen kapnak lakásonként 2-2 mosható szájmaszkot a következő napokban

Ma, azaz 2020. március 26-án az önkormányzati képviselőkkel - politikai hovatartozástól függetlenül - közösen eldöntöttük, hogy a kecskeméti lakosság részére mosható textilmaszkokat biztosítunk - közölte Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét MJV polgármestere. (A fotó illusztráció - pixabay)

"A maszkokat a Rösch Mode gyártja hétfőtől, a csomagolást a Kecskeméti Foglalkoztatási Nonprofit Kft. megváltozott munkaképességű dolgozói végzik majd. A lakossághoz postai úton jutnak el a maszkok, lakcímenként, postaládánként 2 darab. A gyártó napi kapacitása 5000 darab, ezért kérem a lakosság szíves türelmét, egy kis időbe telik, amíg sikerül minden postaládához eljutni.

Kérem a kecskemétieket, hogy saját egészségük védelme érdekében tartsák be a maszkokhoz csomagolt használati utasítás tartalmát."

Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét MJV polgármestere


FRISSÍTÉS:

Mivel sok kérdést kaptunk a cikkel kapcsolatban, ezért pontosítunk: a Kecskeméthez tartozó városrészek - azaz többek között Hetényegyháza, Méntelek, Kadafalva, stb - lakosai is kapnak postaládánként 2-2 szájmaszkot.