A Kecskeméti Szent László Lions Club jótékonysági színházi estet szervez

Vissza a címlapra

A "Kettő is néha sokk..." című előadás a Hírös Agóra színháztermében 2019. július 27-én, szombaton, 19.00 órától lesz látható.

A két felvonásos komédia főhőse John King, vidáman, boldogan él a feleségével Normával Wimbledonban... és a másik feleségével Chrissel Richmondban. Egy nap egy nem várt esemény felborítja ezt az abszurd kétlaki életet. Majd ahogy lenni szokott, jönnek a hazugságok, a félreértések, a segítőkész barát, a rendőrség, a fura szomszéd... és a sok-sok nevetés!

A klub tagsága a könnyed nyáresti komédiára meghívta azon intézmények és civil szervezetek dolgozóit és támogatottjaikat, akikkel évek óta együttműködnek, de lehetőséget biztosít bárkinek, hogy támogató jeggyel részt vehessen az előadáson.

Az adományjegyek 2.000 forintért kaphatók a Hírös Agóra Nonprofit Kft. jegypénztárában. Felajánlásukkal a klub ingyenes szemszűréseihez és hátrányos helyzetű gyerekek szemüvegeinek készítéséhez járulnak hozzá.

A Csonka Színkör az est teljes bevételét felajánlotta adományként a Kecskeméti Szent László Lions Club fenti céljainak javára.