A Kecskeméti Énekes Kör jótékony céllal tart hangversenyt a Hírös Város Turisztikai Központban

Vissza a címlapra
A Kecskeméti Énekes Kör jótékony céllal tart hangversenyt  a Hírös Város Turisztikai Központban

Az országosan elismert, Liszt- és Bartók-Pásztory-díjas karnagy, Erdei Péter vezénylésével tart jótékonysági koncertet, jól ismert szerzők alig ismert kórusműveiből a Kecskeméti Énekes Kör (KÉK) 2018. április 21-én, szombaton 19 órától a Hírös Város Turisztikai Központban.

Az énekes kör tagjai a magyar művészet elkötelezett hívei, akik a minőségi kóruszene által aktívan hozzájárulnak a magyar hagyományok ápolásához, ébrentartásához és népszerűsítéséhez.

A Hírös Város Turisztikai Központban megrendezésre kerülő jótékonysági koncert ingyenesen látogatható. Az érdeklődők adományaiból befolyt összeget a fellépők a Marosvásárhelyi Szent Erzsébet Egyesületnek ajánlják fel. A Bakó Béla Pál - Pál atya - ferences szerzetes által vezetett és alapított egyesület célja; Marossárpatakon és Marosvásárhelyen családi típusú házakban létesített gyermekotthonokban teljes ellátással, bentlakással és az iskoláztatás költségeinek átvállalásával támogatni a magára hagyott árva gyermekeket.

A hangversenyre ellátogatók minőségi komolyzenei koncerten vehetnek részt, felajánlásaik révén pedig hozzájárulhatnak egy emberbaráti cél támogatásához!

További információ:

Hétköznap 13-17h-ig tel: 76/501-176

www.hiroskozpont.hu

https://www.facebook.com/hiroskozpont/

(fotó: hiros.hu)