A Bohém Fesztivál októberre csúszik, a JAZZFŐVÁROS pedig elmarad idén

Vissza a címlapra
A Bohém Fesztivál októberre csúszik, a JAZZFŐVÁROS pedig elmarad idén

Mint mindenki, mi is komoly veszteségeket szenvedünk el, az elmaradt koncertek, külföldi turnék, nyári fesztiválok tízmilliós nagyságrendű kiesést okoznak, azonban terveink már vannak - írta hírlevelében a Bohém Ragtime Jazz Band.

A Bohém Fesztivál új időpontja: 2020. október 23-25.

Bár a koronavírus miatt nem marad el a Bohém Fesztivál, de őszre kellett halasztanunk. Az egyetlen lehetséges időpont (amikor a helyszín is szabad, s a zenészek is ráérnek) 2020. október 23-25. Tudjuk, hogy a nemzeti ünnep, hosszú hétvége és az iskolai szünet miatt nem a legoptimálisabb, de talán éppen ezért kedvező mégis. És, mint írtam, nem volt más opció.

A jegy- és bérlettulajdonosokkal már felvettük a kapcsolatot, természetesen a belépők és a megrendelt szállások is felhasználhatók az új időpontban.

Akinek nem megfelelő az októberi időpont, a Bohém Webáruházban és nálunk váltott belépőket visszaváltjuk, a Hírös Agórában megvásárolt jegyeket, bérleteket pedig a helyszínen lehet visszaváltani. Az eddigi visszajelzések alapján csupán néhány visszaváltás lesz, várunk mindenkit októberben!

Ha van nálunk vásárolt jegyed, bérleted a Bohém Fesztiválra és még nem töltötted ki a kérdőívünket (netán nem kaptad meg az erről szóló emailt), ide kattints!

Elmarad az idei JAZZFŐVÁROS!

Minden erőnkkel azon voltunk, hogy úgy elő tudjuk készíteni a fesztivált, hogy ha július elején látható, hogy zöld jelzést kapnak a nagyrendezvények, akkor egy hónap alatt minden készen álljon, mintha mi sem történt volna. Egészen biztosan meg tudtuk volna csinálni, de sajnos a kecskeméti önkormányzat március 16-án, hétfőn döntést hozott a nyári fesztiválok és egyéb kulturális rendezvények előkészületeinek, megtartásának felfüggesztéséről.

Így az biztossá vált, hogy sem támogatást, sem területet nem kapunk idén a koronavírus miatt. Nagyon csalódottak vagyunk, de kész helyzet elé vagyunk állítva, amit csak elfogadni tudunk.

Mivel pedig semmi nincs véletlenül, azzal vigasztaljuk magunkat, hogy sok felesleges munkától, csalódástól és rizikótól ment meg minket a városi operatív törzs döntése. A partnerek, zenészek nem kevésbé voltak letörve (voltak, akik már a repülőjegyüket is megvették), de ez az év így kimarad.

Reméljük, hogy 2021-re minél előbb kapunk időpontot (elképzelhető, hogy változik az augusztus eleje a sokéves kihagyás után elvben visszatérő repülőnap miatt), ha bármilyen konkrétumot tudunk, jelentkezünk. Az eddigi bérletvásárlókat szintén értesítettük, ha azt az emailt nem olvastad, itt töltheted ki a bérletek visszaváltásáról, vagy átfoglalásáról szóló kérdőívet.