25 év munkájára tették fel a koronát a XXV. Gyermekek a Gyermekekért Gálaesttel

Vissza a címlapra
25 év munkájára tették fel a koronát a XXV. Gyermekek a Gyermekekért Gálaesttel

Minden korábbit felülmúlt idén a "Gyermekek a Gyermekekért" gálaműsor, melynek ezúttal a kecskeméti Katona József Színház volt a helyszíne 2018. november 26-án, hétfőn este. A jubileumi, ugyanakkor hagyományosan gyermekszereplőket felvonultató, 25. gála forgatókönyve a korábbiakhoz képest formabontó volt, és olyan színvonalas, sodró lendűletű lett, hogy akár a színház bérletes előadásainak sorában is megállná a helyét.

Kecskemét városvezetése nevében a köszöntőt videóüzenetben Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere mondta. A műsor végén pedig Varga László református tiszteletes, a Gyermekek a Gyermekekért gála megálmodója, Horváth Attiláné, a Városi Szociális Közalapítvány elnöke és Sirkó László színművész, a Katona József Színház örökös tagja emlékeztek vissza az elmúlt 25 évre. Mint elhangzott, 25 év alatt több mint 9000 gyermek lépett fel a gálán.

A 25. gálaest szereplői kecskeméti diákok, diák művészeti csoportok és szólisták voltak. A rendkívül színvonalas műsort ezúttal is Sirkó László rendezte.

A gálaest bevételét a kecskeméti szociálisan rászoruló gyermekek karácsonyi ajándékozására fordítja majd a Városi Szociális Közalapítvány.