24 órás futás után azonnal Lions Jótékonysági Futóverseny lesz a Melinda parkban

Vissza a címlapra
24 órás futás után azonnal Lions Jótékonysági Futóverseny lesz a Melinda parkban

Az Alsószéktó 24 órás futás hagyománya folytatódik: idén ugyanis negyedik alkalommal is megrendezik az eseményt a Melinda Parkban. Akinek pedig kevés a 24 órás futás, az sem szomorkodhat: az esemény befejezését követően azonnal kezdődik ugyanitt a Lions Jótékonysági Futóverseny.

A 24 órás futás szeptember 30-án, szombaton 10 órakor kezdődik a Melinda parkban és egészen másnap, azaz vasárnap délelőtt 10 óráig tart. A zene és szórakozás garantált, a jókedvet pedig a futók hozzák majd...

A szervezők várnak mindenkit szeretettel.

A Kecskeméti Szent László Leo Club fiataljai, a kecskeméti Szent László Lions Club, az Első Kecskeméti Lions Club és a Szent István Lions Club támogatásával jótékonysági futást rendeznek vakok és gyengén látók megsegítésére.

A programon, önkéntes alapon adományokat gyűjtünk, mely összegből vakok és gyengén látók részére vásárolunk a mindennapjaikat megkönnyítő eszközöket, hangos vércukor- és vérnyomásmérőket, órákat, stb. Ezeket jótékonysági kulturális estünkön a Hírös Agórában adják át, október 18-án.

A programra október 1-én vasárnap kerül sor Kecskeméten a Melinda Park futópályáján.

Regisztráció a futóknak 11 órától. A futás 11,30-tól kezdődik, mintegy folytatásaként a parkban 10 órakor befejeződött hagyományos 24 órás futásnak.

A futást 2 km, 4 km és 6 km távon szervezzük diákok és felnőttek részére. A futást támogatják a KTE kosarasai és kézilabdásai is.

A HELYSZÍNEN INGYENES LÁTÁS VIZSGÁLAT ÉS SZŰRÉSEK LESZNEK!

A futáson részt vevők emlékül 1-1 pólót kapnak ajándékba.