14. MEGYEI PRIMA DÍJ – Hamarosan lezárul az idei közönségszavazás

Vissza a címlapra
14. MEGYEI PRIMA DÍJ – Hamarosan lezárul az idei közönségszavazás

Rekord mennyiségű szavazat érkezett a 2018. év 10 kategória győztesére. A www.primadij.hu oldalon leadott voksok száma villámgyorsan átlépte a 10 ezres határt és még mindig hátra van egy hét, amíg várják a szervezők a közönség szavazatait. (A fotón a 2017. évi megyei Prima díjátadó gála Közönségdíjasa: Pethőné Kővári Andrea, énektanár és karvezető, Baja)

A tét óriási! Fél millió forint. Ennyit kap ugyanis a VOSZ által alapított, idén már 14. alkalommal átadásra kerülő megyei Prima díj jelöltek közönség kedvence. A 10 kategóriában kiválasztott jelölt közül egy szakmai zsűri határozza meg a 3 Prima díjas személyét, akik a jelentős erkölcsi elismeréssel bíró díj mellé 1 - 1 millió forintot is kapnak majd.

A Közönségdíj sorsa azonban az online szavazók kezében van, akik akár minden nap leadhatják kedvencükre a voksaikat. Az október közepén induló szavazás óriási érdeklődést keltett a széles nagyközönség körében, hisz néhány nap alatt átlépte a szavazatok száma a 10 ezres határt, ami arra utal, hogy az idei év Prima díj jelöltjeit is rendkívüli figyelem övezi.

Nem sokat kell már várni és megtudhatjuk, kik lesznek közülük a végső győztesek. A díjak átadására egy rangos gálaest keretein belül kerül majd sor 2018. november 23-án, pénteken 18 órától a kecskeméti Four Points by Sheraton dísztermében.

Szavazni még lehet: a szavazatok leadásának határideje 2018. november 14-én, szerdán 12:00 óra. Szavazzon most IDE kattintva!