Kecskeméti építési telkek eladók

2017. szeptember 15. 11:18,
Kecskeméti építési telkek eladók

kecskeméti ÖKO-lakóparkban építési telkek eladók

Kecskemét egyik különlegesen szép helye az a Kiskőrösi útról nyíló, végig aszfaltúton megközelíthető, kisebb erdővel körbehatárolt terület, melyen egy horgásztó szomszédságában, kifejezetten csendes, nyugodt helyen 3 ezer négyzetméteres építési telkek eladók. Azonban nem csak adottságaiban, elhelyezkedésében, és látványában különleges a hely, hanem azért is, mert itt épülhet meg Kecskemét első ÖKO-lakóparkja.

Kecskemét Megyei Jogú Város Közgyűlése még tavaly ősszel tárgyalta a „Településszerkezeti Terv és a Helyi Építési Szabályzat módosítását". Ennek egyik pontjaként döntöttek arról is, hogy az „Illés-lakóparkban" különleges ÖKO-lakópark létesíthető.

A szabályozás szerint a különleges ÖKO-lakópark területén lakóházak, sport, szabadidős, közösségi szórakoztató létesítmények, mindezek kiszolgáló építményei és a megújuló energiahasznosítás területet kiszolgáló létesítményei helyezhetők el. A telekhatártól legalább 6 méter távolságra, legfeljebb 10 százalékos mértékű beépítettséggel legalább 2800 m2 területű telken, a telek területére vetített legalább 65 százalékos zöldfelületi fedettséggel. Az épületek legfeljebb 5,5 méter épületmagasságúak lehetnek, és 0-45 fokhajlású magas tetővel épülhetnek. Megújuló energiaforrások hasznosítási kötelezettségével.

A terület a Kiskőrösi úton, majd arról balra letérve egy rövid bevezető útszakaszon végig - a kapuig - aszfaltburkolaton közelíthető meg. Az építési telkeket a horgásztó mögött alakították ki. Elhelyezkedésük a cikk címe alatt látható Google Earth (légi) fotón egyértelműen beazonosítható. A teljes terület - a lakópark és a tó - együttesen körbe van kerítve, azaz a vagyonvédelem már jelenleg is megoldott. Az áram már minden telekre be van vezetve.

Megtekintésre bejelentkezni ezen a telefonszámon lehet: 30 623 1575

A hirdető adatai