Hajtós, küzdős mérkőzésen sikerült megszerezni a két pontot Pilisvörösváron

Vissza a címlapra

Gólokban gazdag, eredményes hétvégét tudhatunk magunk mögött, hiszen mind junior csapatunk, mind felnőtt csapatunk begyűjtötte a hőn áhított két-két pontot.

Utánpótlás csapatunk kezdte meg a küzdelmek sorát Solymáron a Pilisvörösvári KSK ellenében 12 órától, melynek félidejében már több mint 10 gólos előnynek örvendhettünk, valamint a végére nagyarányú sikert könyvelhettünk el (26-41).

Ezután következett a vasárnapi fénypont, a felnőtt mérkőzés.

Az első gólt Aron Andreának sikerült megszereznie csapatunk részére, melyet egy pilisvörösvári találat követett. Ezután lányaink megléptek, a 7. percben 1-4 állt az eredményjelző táblán.

Sikerült előnyünket megtartanunk egészen a 18. percig, amikor is egálban állt a két csapat egymással szemben (9-9). A játék menete nem lassult le, a rendkívül lendületesen játszó Pilisvörösvári KSK csapata tartotta magát a mérkőzés derekáig. A félidei pihenőre kétgólos vendég előnnyel vonulhattak le a csapatok az öltözőbe (12-14).

A második játékrész ismét sok izgalmat tartogatott, rögtön az elején Varga Nikolett lőtt gólt, majd következett hazai oldalról Hermann Barbara részéről egy találat. A 35. percben 13-17-es állásnak örülhettek a kecskeméti szurkolók, majd egy négy perces hazai nyomásnak köszönhetően a 40. percben a 18-18-as állás állt be.

Ekkor indult meg csapatunk felfelé, köszönhetően gyors góljainknak, valamint remek védekezésünknek, illetve kapusteljesítményünknek, az 51. percig sikerült nagyobb előnyre szert tennünk, ekkor az eredményjelzőn 19-25 állt.

A végjátékra hat gólnál nem engedtük közelebb, az egyébként rendkívül jól játszó Pilisvörösvárt, a végén Kaiser Melitta találatával állt be a végeredmény: 22-29.

Pilisvörösvári KSK - HUFBAU-AKKER KECSKEMÉTI NKSE 22-29 (12-14)

2017.03.26. vasárnap 14:00, Solymár, PEMÜ Sportcsarnok

Játékvezetők: Kovács Marcell, Wenzel Tamás

KNKSE: Veress 42%, Fauszt É. 5, Gulya K. 5, Szabó E. 5, Aron A. 4, Varga N. 4, Palotás F. 3, Zsilák K. 2, Kaiser M. 1, Orell B., Németh K., Kovács K., Som I., Albert H., Pusztai P., Mistina K..

Kiállítások: 4 ill. 8 perc

Marosán György értékelése: „Jó ritmusban játszottunk a mérkőzés elején, majd a közepén ez megtört. Örülök, hogy a mérkőzés végére sikerült javítani hibáinkat, gratulálok a Pilisvörösvár csapatának a jó teljesítményükhöz."

Köszönjük szurkolóinknak, hogy ismét elkísértek minket utunkon és remek hangulatot teremtve buzdították mind felnőtt, mind utánpótlás csapatunkat!